Čistění organismu od negativních energií.

Stále více lidí po celém světě se zajímá o meditování, stále více lidí touží najít klid, radost a žít zdravě. Stále častěji dostávám otázku, jak se zbavit negativních energií. Zde poskytuji takový malý návod, jak se negativních energií zbavit a jaká doporučení klientům při mé práci dávám.

Stav, který vznikl v důsledku nahromadění negativní energie, se někdy může projevovat bolestmi a dalšími nepříjemnými projevy.

Cvičení je možno provádět v sedě i vleže v jakoukoliv denní i noční dobu:
Uveďte se do klidu a polohy, která vám bude nejvíce vyhovovat a zavřete oči. Vizualizujte si svoje tělo od chodidel až k hlavě a svým vnitřním zrakem jej pozorujte, jak získává průsvitnou bělost. Podívejte se dolů na svá chodidla. Všimněte si tmavé negativní energie, která vychází z vašeho těla. Dobře si všímejte, kde se negativní energie na vašem těle nacházela. Představte si v chodidlech na každé noze ventilek-kohoutek, kterým můžete negativní energii  z vašeho těla vytlačit. Jakmile všechna špatná energie odejde, uzavřete ventily a otevřete oči.

 

Břemena, která vás tíží.

Určitě jste si všimli, že při koupeli či sprchování se cítíte odlehčenější. Špatná energie ve formě vzteku či agrese se hromadí v energetickém poli, auře, které obklopuje vaše tělo. Toto pole je tvořeno zejména energií, kterou vyzařujeme. Když se ponoříme do vody, naše aura se stáhne do našeho těla a veškerá energie se z ní vytratí.

Budeme provádět rychlé zbavení se negativní energie následovně:
Zavřete oči a vizualizujte si světelné paprsky. Představujte si, jak přijímáte světlo temenem hlavy. Nechte světlo proudit celým vaším tělem. Svým vnitřním zrakem pozorujte, jak světlo smývá tmavé, negativní nánosy-napětí. Nyní stéká temná energie směrem k chodidlům. Sledujte, jak tato energie chodidly odchází.

Přeji vám krásné dny s pozitivní energií.

Kartářka AlliRose, linka 8.

Cisteni organismu

Jak lze rozdělovat pojem láska?

KLASICKÁ LÁSKA

silný citový vztah mezi dvěma osobami, který je založený na vzájemné znalosti a důvěře. Jedná se prakticky o velmi pevné přátelství, které je většinou provázené sexuálním stykem. Opírá se o tři S: stesk, soucit, starost. Stesk po partnerovi v odloučení, soucit s jeho bolestí a starost, aby se mu něco nestalo.

 

ZAMILOVANOST

emoční stav vyznačující se touhou a závislostí na předmětu touhy, kdy člověk v nepřítomnosti druhého tíží stesk, někdy i žárlivost. Ve stavu zamilovanosti jedinec neustále přehlíží chyby a nedostatky druhého. Zamilovanost je považována za dočasnou fázi lásky.

 

PLATONICKÁ LÁSKA

vztah velmi podobný klasické lásce (i zamilovanosti), ale bez přítomnosti sexuality. Partneři spolu nemají pohlavní styk. V běžné řeči velmi často označováno jako láska neopětovaná (často pubertální věk).

 

MATEŘSKÁ LÁSKA

láska bez sexuálního podtextu vyznačující se pečováním o druhého a plněním jeho potřeb.

 

LÁSKA K IDOLU

častá v pubertálním věku. Jedná se prakticky o zbožňování určité osoby, např. veřejně známé osoby.

 

SEXUÁLNÍ LÁSKA

chtíč, závislost krátkodobého trvání.

 

ROMANTICKÁ LÁSKA

láska naivní, idealistická, pohádková. Hlavním cílem je trávit čas společně.

 

DĚTSKÁ LÁSKA

krátkodobá zamilovanost, stydlivost, nerozumné chování.

 

VÁŠNIVÁ LÁSKA

intenzivní, sexuální láska, krátkodobá.

 

Výše jmenované jsou pouze jedny z nejčastěji diskutovaných forem lásky. Známe i sebelásku, lásku k majetku, práci, náboženskou lásku, čistou lásku, lásku ke zvířatům...

Hnutí Hippies

působilo nejvíce v 60. letech minulého století na území USA. Praktikovalo ideologii  tzv. volné lásky, ta spočívala ve vyjadřování lásky ke všem lidem bez rozdílu a v názoru, že sex se žádným  způsobem neodlišuje od ostatních věcí, které spolu lidé mohou činit. Toto hnutí nemělo prakticky žádné tabu a provozování nezávazného sexu bylo zcela běžnou záležitostí.

Článek pro Vás napsala

kartářka Soňa Vanda, linka "6"

 
Klasická láska

Partnerské vztahy - jak je prožíváme a proč tak často krachují?

 

O některých harmonických partnerských vztazích můžeme říci, že musí být karmické. Takové páry shledáváme osudovým setkáním dvou spřízněných duší, kterým snad napomohly hvězdy k tomu, že se tito tolik blízcí lidé setkali. U jiných párů naopak vnímáme, že jsou jejich vztahy složitější již na počátku vzájemného sbližování. Potkáme-li během svého bytí někoho, koho můžeme považovat za svou spřízněnou duši, je to dar, o který bychom měli co nejlépe pečovat. A přitom spřízněná duše nemusí být ani naším partnerem.

Může to být kdokoliv blízký (z rodiny) nebo nejlepší přítel. Můžeme se ptát, proč nám byl seslán? Jak jsme se k sobě vlastně dostali? Odpověď nám dává karma, kdy nás může stále ještě svazovat závazek z minulého života, kdy máme v tomto životě úkol tento závazek vyrovnat a tato duše nám pomůže se od něj oprostit, nebo jsme něco stále dokola (v jednotlivých inkarnacích) nedokázali splatit a tedy stále někomu něco dlužíme. Často však vůbec nevnímáme, jak je tato duše pro nás důležitá a převáží naše ego. Přitom každý vztah v tomto životě přináší nějakou novou zkušenost a je tak prospěšný pro náš osobní růst. To se týká nejen dobrých vztahů, ale i těch špatných.

V okamžiku, kdy to potřebujeme, nám osud přivede do cesty správnou osobu. Abychom mohli intenzivně vnímat štěstí, musíme se naučit přijímat zklamání. Mnohdy se dlouhé měsíce či roky snažíme o udržení vztahu, u nějž věříme, že je perspektivní. A po celou dobu hledáme chyby všude jinde, jen ne v sobě. A přitom by stačilo tak málo – podívat se hluboko do svého nitra a můžeme objevit odpověď na otázku, proč tento náš vztah vlastně nefunguje. Jakmile problémy vyplavou na povrch, jsou již lépe uchopitelné a řešitelné.

Vždy toužíme po tom, aby nás někdo jiný zachránil, byl nám na blízku nebo nás jen potěšil. Ale nakonec se stejně musíme všichni naučit vstoupit do svého hlubšího já a rozvíjet svou vlastní duševní sílu.

Vaše AlliRose, linka "8"

Partnerske vztahy


Jak volat na výklad karet po telefonu

Jednoduše vytočte telefonní číslo 906 420 300 a budete spojeni s volnou kartářkou či věštcem, nebo si můžete sami zvolit, s kým chcete hovořit, od koho si chcete nechat vyložit karty - zvolte číslo linky Vaší požadované kartářky / věštce na svém telefonu a budete přepojeni.

Pro volání ze Slovenska použijte linku 0900 699 234.

Při nabití kreditu, lze volat již od 29,- Kč/min vč. DPH

flag cz +420 222 701 428
flag sk +421 220 510 302

Naše služby

Poskytujeme Vám výklad karet po telefonu prostřednictvím vybraných, kvalitních kartářek a věštců. Mnozí z vás se potřebují rychle poradit s kartářkou, věštcem a znát odpověď na svoje otázky bez zdlouhavého objednávání, proto je tu pro Vás naše telefonní linka. Volat můžete každý den i v sobotu a v neděli, ve dne i v noci, tedy 24 hodin denně.


Kartářky Plus Teď hned

Teď hned

Potřebujete se co nejdřív na něco zeptat kartářky, můžete zavolat teď hned, jsme pro Vás stále na lince.

Kartářky Plus Kvalitně

Kvalitně

Kvalitní služby jsou pro nás prioritou, proto vybíráme kartářky a věštce s kvalitními schopnostmi.

Kartářky Plus Něco navíc

Něco navíc

Vážíme si Vaší přízně a proto Vám chceme posktynout vždy něco navíc.