Svatý Valentýn 14. února

Z knihy Velká kniha o svatých /pro děti/ , vydal(o): nakladatelství Doron

Svatý Valentin je po celém světě uctíván jako patron zamilovaných. Na jeho svátek si lidé, kteří se mají rádi, dávají květiny. V jednom starém pořekadle se říkalo, že dívka si vezme za muže toho, koho 14. února ráno uvidí jako prvního.

A tak, když se nějaký hoch zamiloval do dívky, čekal už za ranního úsvitu pod okny jejího domu, aby ho spatřila jako prvního. Ale jak k tomu všemu přišel svatý Valentin a co má společného s květinami? Valentin byl biskupem města Terni v jižní Itálii za císaře Klaudia, kdy byli křesťané velmi pronásledováni.

Když šli na bohoslužby, byli často uráženi a napadáni. A biskup to také vůbec neměl lehké. Valentin se ale nebál. Statečně hlásal evangelium na náměstích a ulicích a zval lidi, aby k němu přicházeli. Všechny mladé páry, které se u něj zastavily, obdarovával malými kytičkami ze své klášterní zahrady, aby jim udělal radost. Jednou vzýval všechny muže, aby raději zůstali u svých žen a dětí místo toho, aby šli dobrovolně do války.

Byl proto předveden před císaře a roku 269 byl popraven. V Itálii byla úcta k Valentinovi tak rozšířená, že hned po jeho smrti mu byla postavena v Římě bazilika. Tento kostel byl sice později zbořen, ale v jeho ruinách se našla zbytky staré kamenné desky, na nichž se písmena dala ještě rozluštit. Byl to dlouhý chvalozpěv na svatého Valentina, který nechal do kamene vytesat papež, který žil ve stejné době jako Valentin. * Už jsi někdy daroval/a kytičku tomu, koho máš rád/a? Valentýnské zvyky „Zámky lásky“ objevující se po celém světě především na zábradlí mostů.

K Valentýnu se váže celá řada zvyků, které pomalu pronikají i do českého prostředí – a to zejména pod tlakem obchodníků. Jedná se především o společnou oslavu svátku zamilovanými páry, darování valentynských přáníček – vyznání lásky (tzv. Valentýnky) nebo uzamykání zámečků lásky, které původně s Valentýnem ale téměř nesouvisí. Přejeme vám, zamilovaným krásné prožití tohoto svátku a přejeme vám, aby jste jej prožívali co nejdéle.

Vaše AlliRose, linka č. 8, Kartářky Plus.

Svatý Valentýn 14. února

 

Hromnice – Imbolc – 1.2. svátek světla 2.února se říká – na Hromnice o hodinu více.

V lidovém křesťanství se Hromnice staly důležitou oslavou příchodu jara, podobně jako keltský předkřesťanský svátek Imbolc. Svátek je spojen s ochranou před bouří a ohněm, jak napovídá jeho název – Hromnice.

Dříve se dávaly zapálené svíce tzv. Hromničky do oken a měly tak chránit domácnost. Na Hromnice se tradičně sklízel betlém a stromek. S příchodem křesťanství byl nahrazen původní výraz Hromnice v katolický svátek Uvedení Páně do chrámu, dříve též očišťování Očišťování Pany Marie. Den připomíná v evangelií, kdy Ježíšova matka přinesla podle židovského obyčeje 40. dne po narození do jeruzalémskému chrámu, aby jej zasvětila jako prvorozeného Bohu.

AlliRose, linka č.8

Hromnice – Imbolc – 1.2.

 Jak vidím rok Ohnivého Kohouta

Toto období nastupuje zítra 28.1. 2017 a končí 15.2. 2018. Při psaní tohoto článku se usmívám, protože sama jsem v tomto znamení a já, jako Kohout s Kohoutem, to bude legrace. Ohnivý Červený Kohout patří z čínských znamení mezi nekonfliktní a dobrosrdečná znamení.Co Kohout přinese? 

Vítězství, slávu a úspěchy. Bude si velice vážit své rodiny, kterou bude hýčkat a opatrovat. Kohout vám přinese nové začátky nejen v rodinných konstelacích, ale i v úspěších v práci, přinese nové výzvy. Co je o mně známé. Typický kohout vstává za svítání, aby se mohl o všechny postarat, má organizační schopnosti. Je hrdý i cílevědomý nezávislý i neústupný. Většinou ho nikdy nemine pracovní úspěch.

Slabostí Kohouta je jeho nedůvěřivost Tak jsem lehce nastínila, v jakém duchu se ponese. V roce Kohouta je možné častěji než obvykle očekávat přírůstky do rodiny. Zdraví : Můžete se těšit z dostatku fyzické energie. Šťastná čísla jsou 7 a 6. Kameny  - Ametyst a Topaz.

Která znamení se ke Kohoutovi hodí. Pes, Prase, Kůň, Tygr, Drak Had a Vůl je ve spojení s Kohoutem velké ANO 

Ke Kohoutovi se nehodí:  Opice  Koza  Kočka  Krysa

Zítra tedy vstupujeme do roku Červeného Ohnivého Kohouta a my Kohouti vám přinášíme odvážnost, nadšení, lásku, pohodu a harmonii do vašich domovů.

Tento rok by měl být rokem hojnosti. Dnešní den se loučíme s čínským znamením, rokem Opice. Zítra ráno zakokrhá KOHOUT a ohlásí svojí vládu. Věřte, že vám do vašeho života přinese řád lásku a hojnost zabezpečení.

Krásný nový rok vám přeje Alli Rose - čínské znamení Kohout.

Jak vidím rok Ohnivého Kohouta

Moc děkujeme za dary a krásný dopis...

Vážená a milá Alenka- AlliRose...

Přijměte prosím můj srdečný dík za nejen krásné,ale i poučné video.

Musím se přiznat, že "závidím" Vám velice, tu kouzelnou knihovnu a těch knih,jichž jsou plné police.

Pozdravujte toho útulkového pejska, kterému se nejvíce  po páničkovi stejská. A Vašemu oblíbenému číslu šest přeji, ať jeho působením se samé dobré věci dějí.

Aby každému přineslo dobrou zvěst a také aby každý věděl, že svým životem vytváříme předěl a že každý bojovat musí na vlastní pěst.Posílám též malou pozornost útulkovým pejskům pro radost a nechť jim v krku neuvízne kost.Řekněte prosím Vašemu psímu mazlíčku, že má nejmoudřejší a milou paničku...

Myslím si,že on o tom ani neví, že je prvním pozemšťanem, který si zde na této zemi žije jako v nebi.

Srdečně Vás zdraví M

 

Moc děkujeme za dary a krásný dopis...

V roce 2015 jsem natočila své video Alli Rose – medium, kde popisuji, že mě inspiruje Bůh.

Zní to divně, že ?  Rozhodla jsem se již v roce 1993 vést první bezplatné semináře. Inspirací pro jejich konání mi byly myšlenky obsažené v knize od L. L. Hay, Miluj svůj život a též moje zkušenosti nabyté dlouholetou praxí.  Mým cílem bylo, „nastartovat“ vás, jak jinak pracovat s vlastní myslí, jak využít její ohromnou moc a sílu. 

Myslím, že se můžete těšit na nové informace, které vám budou pomáhat ve všech oblastech vašeho života.  Naučím vás, jak urychlit dosažení vašich přání, jak si správně přát, jak se stát sám sobě léčitelem.  Vše bude realizováno on line živě na Fb Kartářek Plus  Tématicky k tomuto záměru použiji citát Dr. Ihaleakala Hew Lena.  „Pokud jste nejprve sami sebou, nemůže vám být odepřeno nic, co je pro vás dokonalé, celistvé, úplně a správné. Jste-li sami sebou, zažíváte přirozeně dokonalost prostřednictvím Božských Myšlenek, Slov a Skutků.

Přenecháte-li svým toxickým myšlenkám přední úlohu, zažíváte automaticky nedokonalost ve formě nemoci, zmatku, trpkosti, deprese, posuzování a chudoby.“ 

Vaše AlliRose, linka č.8

 

AlliRose



Jak volat na výklad karet po telefonu

Jednoduše vytočte telefonní číslo 906 420 300 a budete spojeni s volnou kartářkou či věštcem, nebo si můžete sami zvolit, s kým chcete hovořit, od koho si chcete nechat vyložit karty - zvolte číslo linky Vaší požadované kartářky / věštce na svém telefonu a budete přepojeni.

Pro volání ze Slovenska použijte linku 0900 699 234.

Při nabití kreditu, lze volat již od 29,- Kč/min vč. DPH

flag cz +420 222 701 428
flag sk +421 220 510 302

Naše služby

Poskytujeme Vám výklad karet po telefonu prostřednictvím vybraných, kvalitních kartářek a věštců. Mnozí z vás se potřebují rychle poradit s kartářkou, věštcem a znát odpověď na svoje otázky bez zdlouhavého objednávání, proto je tu pro Vás naše telefonní linka. Volat můžete každý den i v sobotu a v neděli, ve dne i v noci, tedy 24 hodin denně.


Kartářky Plus Teď hned

Teď hned

Potřebujete se co nejdřív na něco zeptat kartářky, můžete zavolat teď hned, jsme pro Vás stále na lince.

Kartářky Plus Kvalitně

Kvalitně

Kvalitní služby jsou pro nás prioritou, proto vybíráme kartářky a věštce s kvalitními schopnostmi.

Kartářky Plus Něco navíc

Něco navíc

Vážíme si Vaší přízně a proto Vám chceme posktynout vždy něco navíc.